deeljepassie-koi

Deel uw Koi- en vijver Passie

Nieuw bij Koigallery

koi passiekoi passie
beni-bob-koigallery

DEEL UW Koi PASSIE, een rubriek die ieder in staat stelt zijn trots te laten zien aan mede hobbyisten. Heeft u die unieke koi, “die grand champion van de toekomst”, of misschien heeft u wel die unieke vijver met Mega waterval waar menig koi fanaat van droomt. Deel uw Koi of vijver trots met anderen en stuur uw verhaal, foto’s, video’s en youtube.com links naar koigallery.nl

Wij maken er een leuk verhaal van en plaatsen deze op de site. natuurlijk in alle anonimiteit als u daar behoefte aan heeft. Het zou immers niet de bedoeling zijn dat als u terugkeert van vakantie de vijver leeg is. 

Bewonder een dream come true vijver uit Gemert.

Ik deel Koi met trots.

Ook uw Koi Beauty een speciaal plekje op Koigallery.

De lentezon laat zijn gezicht weer regelmatig zien. Iedereen is happy en vrolijk. We zijn weer in de tuin bezig en uiteraard ook onze vijver krijgt weer de nodige aandacht. We kijken weer naar onze beauty’s en genieten volop als ze weer gretig komen happen.

Alles begint weer te kriebelen in de hobby en ben eerlijk u bent echt wel trots. Waarom Deel deze momenten niet dan ?

Stuur uw foto met speciaal verhaal naar Koigallery.nl en wij gaan een rubriek openen met allerlei mooie koi, leuke koi, koi met een verhaal. Deel uw passie met al die mensen die dezelfde hobby hebben.

Koi Idols /X Zwemtor / the Koi of Holland !!

Ook nog even de tip: Mocht u vinden dat u de perfecte prachtige koi in uw bezit hebt, Geef deze dan op bij Koi Idol.nl / Koigate.nl Elke maand word er een maand winnaar geloot door een vakkundige jury en natuurlijk de publieks jury en met de 12 maand winnaars word er 1 jaar winnaar gekozen. Hoofdprijs een reis naar Japan. Meer info op koiidol.nl of koigate.nl

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Schrijf je in op het Koigallery nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van alle nieuwe dingen op Koigallery.nl schrijf je in ……..

Sluit Menu