koi-info-op-het-internet

Japanse Koi info op internet

Naast de website van ons; Koigallery.nl is er natuurlijk op het internet van alles te vinden over koikarpers en vijvers. Het world wide web staat vol met allerlei forums, hobbysites en pagina’s van verenigingen en winkels. Tientallen webshops en marktplaats achtige sites overspoelen onze vijverhobby met producten en diensten.

In dit rubriekje willen we toch de aandacht geven aan een aantal van de sites, waarvan wij denken dat deze waardevol zijn voor jou als koi en vijverfanaat. Surf er eens langs en wie weet wat je allemaal niet te weten komt.

Misschien mis je iets in de lijst of wil je graag iets toevoegen. Mail het ons en dan kunnen we de lijst nog completer maken.

koi_vereniging_forum_koigallery

Koi verenigingen in Nederland. In deze categorie staan de twee grootste van Nederland vermeld met natuurlijk de links naar de sites. Beide organiseren ze de welbekende shows omtrent de Nishikigoi hier in het altijd zonnige Nederlandse.

Verder hebben we natuurlijk de forums nog, alhoewel, je ziet dat aktiviteit achteruit gaat. Natuurlijk door de Social Media kanalen als Facebook. Maar vergist u zich niet, ondanks het wat verouderde platform, zeer zeker veel informatieve en bruikbare informatie. Kijk eens op:

KoiEagle waakt over uw wateren

koieagle

Niemand op het internet kan langs het grootste koi-forum op het internet KoiEagle. Met hun bijna 7000 leden vertegenwoordigen ze het merendeel van onze koifanaten. De berichten flow blijft actueel en naast het forum bevind zich een gigantische database aan informatie over alles wat met vijver, koi, en water te maken heeft.

Op de site kun je realtime berichten op de voorpagina weer laten geven en natuurlijk ontbreken de Koi-Eagles niet op de bekende Social Media. als facebook.twitter en Hyves. Zeker de moeite waard om u in te schrijven. Door de hobbyist voor de hobbyist.

Koivrienden.be

Koivrienden.be onze zuiderburen en mega koigek

En ten Zuiden hebben we de koivijver artiesten van KoiVrienden.be Een welbezocht forum uit Belgie met zo’n 2050 geregistreerde gebruikers. De gebruikers hebben in totaal 147420 berichten geplaatst, daarbij nog steeds zeer actief, in 7200 onderwerpen. De onderwerpen zijn zeer divers en zeker de categorie vijverbouw en zelfbouw is mega de moeite waard om eens door te lezen. Koivrienden.be is super bekend door hun Airlift methodes die ze toepassen op de vijvers aldaar. Ook zijn ze vertegenwoordigd op de bekende koishows en bent u nog geen lid dan word zeker een Koivrienden.be

Twee andere grote forums op het internet hebben we al laten zien in de rubriek Koi Verenigingen . Het gaat om de forums van de Nishikigoi vereniging Nederland en Koi2000. Naast de maandelijkse bladen over koi, de koishows en al het andere wat ze voor de koiwereld betekenen, kan een forum natuurlijk niet uitblijven.

Nishikigoi_vereniging_Nederland_Holland_Koi-Show_arcen

Nu hebben we de grootste fora wel gehad op koi gebied, wat niet wil zeggen dat andere niet goed zijn of niet relevant en actueel. Vaak echt wel. Heeft u nog ideeën dan hoor ik het graag, mail een link met tekst en wij plaatsen dat wel voor u.


koi_vijver_startpagina_koigallery

De startpagina’s , goedbegin pagina’s, boogoolinks, noem ze maar op. Sites waar je snel kunt vinden wat je zoekt. Misschien zoek je een dealer in je regio, wil je eens meekijken in de vijver bij de hobbyist of zoek je backlinks voor je site. Allemaal dingen die mogelijk zijn met dit soort pagina’s. De gouden Gidsen , De Wegwijzers in de koi-wereld hier voor u verzameld.

Iedereen raakt wel eens verstrikt in het web als men gaat zoeken naar koi op het internet. Er zijn meer sites in de lucht als vissen bij u in de vijver zeg maar. Koi Soort Benamingen zijn moeilijk te onthouden maar al die namen van onze internet koi-fanaten uit het hoofdje leren is geen beginnen aan..

Daarom heb ik een aantal verzamel sites voor u hieronder gelinkt. Waarvan ik denk dat ze heel compleet zijn.

www.vijverwinkels.nl springt daar een beetje uit en zeker deze pagina http://www.vijverwinkels.nl/overige-links.html .

http://koi.besteoverzicht.nl , http://koi.startpagina.be ,http://vijver.startpagina.be , http://koi.startpagina.be,http://koi.startpagina.nl , http://koikarpers.goedbegin.nl


koi_vijver_informatie-websites-koigallery

Een aantal sites op het internet verdienen toch wel de stempel : Zeer waardevol!. Een absolute Tip !. Deze site moet u echt regelmatig bezoeken want ze staan vol relevante en waardevolle informatie die u echt kunt gebruiken. De koi vereniging en forum sites zijn dat natuurlijk ook echter zitten bij deze categorie de sites net iets anders in elkaar, vandaar een aparte rubriek met mijn aanraden om te bekijken. Vijverkoi.nl valt er ook onder maar zal ik niet vermelden. Alleen als je beloofd af en toe een keer terug te komen. Kent u zo’n site en staat hij er nog niet bij. Effe Melden dan. Thanx.


Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Schrijf je in op het Koigallery nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van alle nieuwe dingen op Koigallery.nl schrijf je in ……..

Sluit Menu