koi-info-websites

Koi info websites

Koigate- Koi Idol

koigate

Koigate heeft zijn bestaan als koi info site al ruime tijd bewezen. Op meerdere koishows bent u ze vast tegen gekomen en hun voornaamste activiteit is bij iedereen bekend. Koi-Idol verkiezingen. Koigate heeft nog meer nieuwe interessante ideeën ,waarvan we u in de toekomst mee willen laten genieten.
Ook maakt Koigate gebruik van berichtenservice Twitter meldt u daarom
aan als follower en u ontvangt het Laatste Nieuws, Het Eerst!

Koigate hoopt u hiermee iets meer duidelijkheid te hebben gegeven, 
over ons en over onze motivatie. Tot ziens, als deelnemer, bezoeker, adverteerder, columnist of gewoon om te stemmen op jouw favoriete Koi-idol.

koi-op-internet

Pondlibrary

Pondlibrary.nl een pionier op het gebied van kennis en kennisdeling. Leuke blogs en uitgebreide kennisbank. The Pond Library is sinds 1995 een pionierssite voor vijver en Japanse koi eigenaars. Wij bieden advies, geven informatie en bieden service aan hobbyisten. … compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

Koiquestion

koiquest-koigallery

KoiQuestion is een initiatief dat is voortgekomen uit een ontmoeting van het lot van twee toegewijde hobbyisten op een koi Show in Nederland.

“Tiebo Jacobs nam met zijn Koi deel aan de show waar Bram Rohaan als vrijwilliger de vissen verzorgde tijdens deze dagen. Terwijl Bram de koi van Tiebo kritisch bewonderde, kwam de eigenaar, zonder te vertellen de eigenaar te zijn, naast hem staan. Ze begonnen een gesprek over de Koi, dat zich evolueerde in een gepassioneerde discussie, hetgeen leidde tot een vriendschap die uiteindelijk uitmondde in hun gezamenlijke visie van ‘Sharing Knowledge’; want kennis delen, doe je niet alleen.”

De site is inmiddels een begrip over heel de wereld en hun artikelen  worden overal gepubliceerd. Naast de twee hoofdpersonen ~Tiebo Jacobs en Bram Rohaan is het team uitgebreid met een aantal bekende gast auteurs die koiquest graag voorzien van kwaliteits content. Anton Font Freide, Bardo Wesselius, Ben Smit ,Dennis Barten ,Engel Kromhout van der Meer ,Frans Verweij, Hiroshi Toyama ,Jan Wientjes ,Janine Doorduin ,Jeroen Van Gaalen, Joop van Tol ,Joost Cornelisse ,Jos Aben  en Marion Musch schreven hun artikelen voor Koiquestion, wat de site veelzijdig en compleet maakt.


KoiPedia

koipedia-koigallery

Het doel van KOIpedia is om een vrije (gratis) internet encyclopedie te creëren voor alle KOI hobbyisten. De Wikipedia van de Koi-Wereld. KOIpedia is in principe door iedereen die te goeder trouw is te bewerken. Samen bouwen aan deze site is het uitgangspunt. Enige regels zijn er natuurlijk wel aan verbonden. Kijk gerust eens op de site en deel mee.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Schrijf je in op het Koigallery nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van alle nieuwe dingen op Koigallery.nl schrijf je in ……..

Sluit Menu
Close Panel