koi maas en waal koihunting

Koi Maas en Waal Koihunt 2019

Dinsdag 27 Februari, 19 uur. We zijn onderweg naar Deest. Uitgenodigd door Mira en John, twee super enthousiaste koifanaten achter Koi Maas en Waal. Helaas is het al donker en krijgen we een rondleiding met de zaklamp erbij.
Alhoewel Koi maas en waal gevestigd is bij hun woonhuis is al snel duidelijk dat we hier te maken hebben met een serieuze koi speciaalzaak. Naast de voormalige garage met diverse kleinere bassins bevinden zich op de binnenplaats nog eens ca 10 verwarmde koi verblijven.

Pure passie, van hobby tot beroep.

Passie, kennis en service staan bij Koi maas en waal, centraal.Misschien een kleine locatie, maar absoluut groot in service. Het is prachtig om te zien en zoals ze zelf zeggen:

Wij hebben met onze gezamenlijke hobby een koizaak weten te realiseren die inmiddels buiten de landsgrenzen bekend is. 

Mira & John

Mira, John en de kids reizen het weekend van 1 Maart af naar Japan voor de Koihunt naar speciale tosai, nisai en speciale verzoeken. Wij zijn blij, het verslag te mogen doen hier op Koigallery.nl en de socials. John en Mira veel succes en geniet van de dagen….


Dag 2 Prijzen ophalen bij Nishikigoi Niigata Direct Ltd en ..

Koihunt voorjaar 2019 ⛩🇯🇵

Dag 2 beginnen we bij NND, hier worden we in ontvangst genomen met de gewonnen prijzen op de AJKS afgelopen februari. Blijft erg bijzonder dat we dit hebben mogen meemaken, natuurlijk maken we aansluitend een rondje over de farm, wat we achteraf misschien beter niet hadden kunnen doen ….  John laat zijn oog vallen op een geweldige Showa, Nisai 55 cm. 

Omdat we zo tevreden zijn over de ontwikkeling van onze Sanke en Showa afgelopen jaar in Azukari, besluiten we nogmaals hier voor te kiezen en is de daarna deal snel gemaakt. MDeze Showa is van ons!!

Vervolgens gaan we door naar Maruhiro waar we een afspraak hebben gemaakt voor hogere kwaliteit Sansai. We vragen hem om wat moois voor ons te scheppen en daar zijn we t snel eens. Een Sansau Tancho Kohaku, Ginrin Shiro Utsuri , Hi Utsuri, Ginrin Kohaku komen naar Deest.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Schrijf je in op het Koigallery nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van alle nieuwe dingen op Koigallery.nl schrijf je in ……..

Sluit Menu