koiverenigingen-nederland

Koi verenigingen

Nishikigoi Vereniging Nederland

Nishikigoi_vereniging-koigallery

Nishikigoi Vereniging Nederland is de grootste verzameling van koi-gekken bij elkaar. De NVN organiseert overal in den lande bijeenkomsten, cursussen, vijver kijkdagen, lezingen enz. Natuurlijk is de Nishikigoi vereniging ook verantwoordelijk voor de grootste Koishow van Europa: De Holland Koi-Show in Arcen. In 2019 alweer de 27e Editie en word gehouden ergens midden in Augustus.

De Koi-freaks van het NVN brengen ook het Blad Koi Magazine uit, wat al over de honderd edities kent. Voor het 100ste exemplaar hebben ze zelfs een hardcover uitgebracht. En last but not Least is er binnen het NVN ook de Koi Vijver Adviesdienst ontstaan wat leden bijstaat bij succesvol vijveren. Bent u nog geen lid dan surf gerust eens naar de site van de Nishikigoi Vereniging Nederland.

koi2000-koigallery

Koi 2000

Koi2000 organiseerde vroeger De nationale Koi-& Vijverdagen elk jaar, voorheen in de Beekse Bergen en daarna in Appeltern onder de naam All European Shinkokai Koi Show.

Laatste jaren is het wat rustiger, maar geruchten gaan dat er weer veel gaande is. Natuurlijk is er nog wel trouw het blad Koiwijzer.

Koi 2000 is een vereniging vóór en dóór koihobbyisten die zich als doel heeft gesteld om zoveel mogelijk mensen met de koihobby te laten kennismaken en de mensen die deze hobby reeds hebben ontdekt, te ondersteunen. Ook organiseren ze  lezingen als cursussen en workshops, en brengen ze het 3 maandelijkse  magazine Koi Wijzer uit.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Laat gerust een bericht achter, we helpen u graag

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Schrijf je in op het Koigallery nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van alle nieuwe dingen op Koigallery.nl schrijf je in ……..

Sluit Menu
Close Panel